Fra slot eller hytte,
Brug os når du skal flytte

Indhendt et uforpligtende tilbud

Sikker møbelopbevaring i Svendborg

Står du overfor en flytning og har behov for møbelopbevaring, er vi klar til at hjælpe dig hos Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning. På vores lagerhotel i Svendborg på Fyn har du mulighed for at opbevare dine møbler sikkert i en ubegrænset periode.

 

Få overstået din flytning uden bekymringer

En flytning forbindes som regel med kaos. Flyttekasser, møbler og lignende fylder bilen, og det kan ofte være svært at få det gamle til at passe ind i det nye. Hvis du har behov for at opbevare nogle af dine møbler andetsteds, står vi klar på vores lagerhotel i Svendborg. Har du ikke mulighed for at flytte møblerne selv, er vi ligeledes beredte på at hjælpe dig.

 

Møbelopbevaring i tyverisikrede omgivelser

Mange ser sig nødsaget til at ty til alternative opbevaringsmuligheder, når en flytning står for døren. Et gammelt loft bliver ofte stedet, hvor de resterende møbler må gemmes væk. En sådan møbelopbevaring kan dog have konsekvenser for møblernes tilstand. De kan blive fugtige, jordslåede eller på anden måde tage skade. Hvis du vil undgå dette, kan du leje dig ind på vores lagerhotel. Her får du et tyverisikret rum, der er behageligt opvarmet, så dine møbler ikke bliver udsat for fugt og støv.

 

Pris på opbevaring af møbler og opmagasinering

Hvis du har behov for møbelopbevaring og/eller at opmagasinere nogle af dine ting, kan vi hjælpe dig hos Svendborg Møbeltransport. Vi tilbyder møbelopbevaring til en fordelagtig pris, hvor du kun betaler for, hvor meget dine møbler fylder. Der er ingen bindingsperiode, så du har frihed til at få opbevaret dine ting i år, måneder eller blot for en enkelt dag.

Har du brug for møbelopbevaring på Fyn kan du kontakte os på tlf. 62 21 12 75 eller på mail: mail@svendborg-moebeltransport.dk

Svendborg Møbeltransport | Sundbrovej 46, Tåsinge | 5700 Svendborg | +45 62 21 12 75 | CVR: 17422677
Top