Fra slot eller hytte,
Brug os når du skal flytte

Indhendt et uforpligtende tilbud

Opbevaring & opmagasinering i Svendborg

Udover flytning tilbyder vi også møbelopbevaring og opmagasinering i et 1500 kvadratmeter stort lagerhotel i Svendborg. På vores lagerhotel står de opbevarede genstande tørt og godt bag forsvarligt lukkede og låste døre. Vi tilbyder møbelopbevaring og opmagasinering på vores lagerhotel for både private og erhverv i hele Danmark, herunder især Svendborg og Odense på Fyn. 

Vi sørger selvfølgelig gerne for hele flytningen til vores lagerhotel inklusiv en nænsom nedpakning af dit bohave.

  

Opmagasinering i Svendborg

Du kan få opmagasineret dine ejendele på vores lagerhotel i Svendborg. Vi opmagasinere både møbler, flyttekasser, værktøj m.fl. Opmagasinering på et lagerhotel er den perfekte løsning, hvis du i en periode har brug for f.eks. møbelopbevaring eller hvis du gerne vil have dine ting til at stå aflås, rent, tempereret og tørt. Vi opbevarer både stort og småt hos Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning.

 

Opmagasinering på vores lagerhotel

Hvis pladsen er trang, kan vi også hjælpe dig med opmagasinering af dit bohave eller møbelopbevaring i kortere eller længere tid. Det kan få plads i vores opvarmede og tyverisikrede lagerhotel. Du betaler kun for den plads, din møbelopbevaring og opmagasinering optager.
For optimale, sikre forhold er der kun adgang på vores lagerhotel ifølge med vores personale. Dette er for at optimere sikkerheden af din møbelopbevaring og opmagasinering af bohave. 

 

Priser på opmagasinering og opbevaring

Du kan finde alle vores priser for opbevaring og opmagasinering under vores prisside. Her finder du timepris, tillæg og andre ting du skal være opmærksom på.

 

Kontakt os, hvis du ønsker opmagasineret dine ting

Al indlevering, eftersyn og deludlevering er kun mulig efter forudgående aftale og mod betaling for medgået tid på DKR. 375,- pr. påbegyndt time fra det aftalte tidspunkt. Vi har åbent for denne service mandage-fredage i tidsrummet 08.15-16.15.

Har du spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde i opmagasinering og møbelopbevaring, og hvordan det passer til dine behov, er du meget velkommen til at kontakte os direkte enten via telefon eller på mail.

Tel: 62 21 12 75

Mail: mail@svendborg-moebeltransport.dk

 

 

Svendborg Møbeltransport | Sundbrovej 46, Tåsinge | 5700 Svendborg | +45 62 21 12 75 | CVR: 17422677
Top