Fra slot eller hytte,
Brug os når du skal flytte

Indhendt et uforpligtende tilbud

Møbelopbevaring i Svendborg

Udover flytning tilbyder vi også opbevaring af møbler i en 1500 kvadratmeter stor opbevaringshal i Svendborg. Her står de opbevarede genstande tørt og godt bag forsvarligt lukkede og låste døre. Vi tilbyder denne service for både private og erhverv i hele Danmark, herunder især Svendborg og Odense på Fyn, samt hele Norden og hele Europa.

Vi sørger selvfølgelig gerne for hele flytningen til lageret inklusiv en nænsom nedpakning af dit bohave.

 

Møbelopbevaring på vores lagerhotel

Hvis pladsen er trang, kan vi hjælpe dig med at få opmagasineret dit bohave eller andet i kortere eller længere tid. Det kan få plads i vores opvarmede og tyverisikrede haller. Du betaler kun for den plads, dine møbler og andet optager.
For optimale, sikre forhold er der kun adgang på vores lagerhotel ifølge med vores personale. 

 

Al indlevering, eftersyn og deludlevering er kun mulig efter forudgående aftale og mod betaling for medgået tid på DKR. 375,- pr. påbegyndt time fra det aftalte tidspunkt. Vi har åbent for denne service mandage-fredage i tidsrummet 08.15-16.15.

 

Søger du et lagerhotel?

Hvis du i en bestemt periode har brug for møbelopbevaring, og hvis du gerne vil have dine ting til at stå på et aflåst, rent og tørt sted med god plads, har vi løsningen for dig. Vi opbevarer både stort og småt hos Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning.

 

Har du spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde i opmagasinering, og hvordan det passer til dine behov, er du meget velkommen til at kontakte os direkte enten via telefon 62 21 12 75 eller på mail@svendborg-moebeltransport.dk

 

Svendborg Møbeltransport | Sundbrovej 46, Tåsinge | 5700 Svendborg | CVR: 17422677
Top