Fra slot eller hytte,
Brug os når du skal flytte

Indhendt et uforpligtende tilbud

Udlandsflytning

Føl dig tryg på rejsen med os: Specialister i udlandsflytning

Hos Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning har vi stor erfaring med flytning, herunder udlandsflytning for både private og erhvervskunder. Mange kunder har valgt os, fordi vi garanterer høj kvalitet og dygtige, erfarne fagfolk til arbejdet. Vi har investeret i moderne flyttebiler, der gør det endnu mere sikkert og delvist lettere for os at fragte kunders møbler og værdier sikkert fra A-B – også hvis B er Spanien. Vi er af den overbevisning, at udlandsflytning er en stor beslutning, og at valget af flyttefirma derfor også bør være det. Derfor bestræber vi os på at være det oplagte valg for dig, uanset om du er privat eller virksomhed.

 

Vores professionelle flyttefolk er til rådighed under hele processen

Vi udfører en bred vifte af opgaver i forbindelse med udlandsflytning, og de varetages altid af professionelle og erfarne fagfolk, så du er garanteret det bedste resultat. Vi udarbejder sammen med dig en tidsplan for flytningen, sørger for nænsom nedpakning af skrøbelige genstande og selvfølgelig møbeltransport af både gamle og nyligt tilkøbte møbler, klaverer eller pengeskabe. Vi tilbyder også gerne opmagasinering af ejendele samt møbelopbevaring, hvis der er effekter, du ikke skal have med. Det er forholdsvist nemt at flytte til et andet EU-land sammenlignet med andre lande udenfor EU, der gælder andre regler uden for EU, når man skal flytte – dem hjælper vi dig også med at afkode, hvis det er tilfældet.

 

Møbelopbevaring og lagerhotel

Har du møbler eller andet indbo, som du ikke ønsker med til din nye adresse i udlandet har du mulighed for at opbevare det på vores lagerhotel i Svendborg.

 

Kontakt og for en problemfri og effektiv flytning til udlandet

Vi kører ud fra hele Fyn og tilbyder alt fra levering af flyttekasser til selvpak til oversøiske containerforsendelser. Hvis din virksomhed eller du som privat derfor står overfor en udlandsflytning, må du ikke tøve med at tage kontakt til os til en samtale om mulighederne. Du er også velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud

Telefon: 62 21 12 75 

Mail: mail@svendborg-moebeltransport.dk

 

Svendborg Møbeltransport | Sundbrovej 46, Tåsinge | 5700 Svendborg | +45 62 21 12 75 | CVR: 17422677
Top