Fra slot eller hytte,
Brug os når du skal flytte

Indhendt et uforpligtende tilbud

Flytning af klaver

Nænsom og effektiv flytning af klaver og flygel på Fyn

Hos Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning har vi megen erfaring med flytning af såvel typiske stueklaverer som store flygel. Vi kender derfor den typiske arbejdsgang med så store og værdifulde effekter, og vi garanterer derfor en sikker og professionel håndtering af en kær ejendel. Vi har stor respekt for antikviteter og arvestykker, og vi har derfor specialiseret os inden for dette område, så du nemt og trygt kan vælge os, hvis du skal have flytte et flygel eller klaver fra Fyn.

 

Flytning til et lokale tæt på eller længere væk? Ingen opgave er for stor eller for lille

Uanset om klaveret skal flyttes til et andet lokale i Svendborg eller Odense, eller om det skal til en helt anden by, så står vi klar til hjælpe dig. Vi har siden 1924 hjulpet private og virksomheder med flytning af tunge og store genstande og møblementer, og vi har derfor en bred kompetencepalette inden for disse typer flytteopgaver. Når du vælger os til dine flytteopgaver, får du derfor et loyalt og erfarent flyttefirma, som du kan stole på håndterer dine effekter med det største hensyn.

 

Brug for sikker opbevaring af klaver eller flygel? 

Står du i en situation hvor du ikke har plads til dit klaver eller flygel, så behøver du ikke lede videre efter en løsning. Hos Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning tilbyder vi nemlig opmagasinering i et sikkert miljø af dit klaver eller flygel på vores lagerhotel.

 

Kontakt os i dag for et tilbud på din flytning

Vi står klar til at assistere dig i små og store flytteopgaver, og du må derfor endelig tage kontakt til os for et uforpligtende tilbud eller for en samtale omkring vores services. Vi kan træffes på både telefon og mail. Du er også velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud

Telefon: 62 21 12 75 

Mail: mail@svendborg-moebeltransport.dk

 

 

 

Svendborg Møbeltransport | Sundbrovej 46, Tåsinge | 5700 Svendborg | +45 62 21 12 75 | CVR: 17422677
Top