Fra slot eller hytte,
Brug os når du skal flytte

Indhendt et uforpligtende tilbud

Flytning i Odense, Svendborg og Fyn

Står du og skal flytte dit private bohave, stort eller småt, eller en erhvervsflytning af hele din virksomheds kontor til en dansk adresse eller til udlandet, så kan Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning i alle tilfælde hjælpe dig. Vi er specialister i flytning for både private og erhverv både indenlands og udenlands, og vores erfaring med de forskellige flytteopgaver går helt tilbage til 1924!

Vores kerneområde strækker sig over hele Danmark, herunder især Svendborg og Odense på Fyn, samt hele Norden og hele Europa hvor vi klarer alt fra erhvervsflytning og udlandsflytning til flytning af klaver. Så hvis din virksomhed står til udvidelse og er på vej ud af Danmark, så klarer vi også en kombineret erhvervsflytning og udlandsflytning.

 

Vi udfører en bred vifte af flytteopgaver

 Vi hos Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning tilbyder i forbindelse med flytning følgende punkter: 

 • Altid kun fagfolk til arbejdet
 • Forsigtig pakning af glas, porcelæn o. lign.
 • Flytning af klaver eller flygel
 • Sikker pengeskabstransport/-flytning
 • Hele kontorflytninger
 • Møbeltransport, herunder af nye møbler
 • Transport til og fra København min. 1 gang ugentligt
 • Oversøiske containerflytninger/-forsendelser
 • Flytning til sikker opbevaring i container
 • Transport- og ansvarsforsikringer
 • Levering af flyttekasser til selvpak

 

Alsidigt flyttefirma

Når vi hos Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning står for kunders udlandsflytning, privatflytning eller erhvervsflytning, garanterer vi høj kvalitet med dygtige, erfarne fagfolk til arbejdet og moderne flyttebiler til at fragte kundernes møbler og værdier sikkert frem. Med den individuelles behov i fokus udarbejder vi en tidsplan for flytningen, vi nedpakker flyttekasser og møbler effektivt, og vores professionelle flyttefolk er til rådighed under hele processen for det bedste resultat.

  

Udenlandsflytning

Står du eller din virksomhed overfor en udlandsflytning, så klarer vi også den. Vi kører nemlig fra Svendborg og Odense på Fyn ud i resten af Europa. Vi har stor erfaring med udlandsflytning, derfor er der aldrig en opgave der er uoverkommelig for os. En udlandsflytning er en stor beslutning, og det bør valget af flyttefirma også være. Vi har mange års erfaring og vi kan derfor tilbyde en problemfri og professionel flytning, hvor I ikke skal bekymre Jer om noget. 

 

Flytning af klaver og flygel 

Vi har stor erfaring med flytning af klaver, flygel samt andre store genstande i Odense, Svendbog og resten af Fyn. Ingen opgave er for stor, så kontakt os uanset størrelse på dit klaver eller flygel, så finder vi sammen løsningen.

Vi kan flytte dit klaver eller flygel både billigt og effektivt. Vi har stor respekt for antikviteter og arvestykker, og derfor har vi specialiseret os i netop dette. I kan derfor trykt lade os stå for jeres flytning af klaver og eller flygel. Vi Flytter gerne dit klaver uanset om du bor i Svendborg, Odense eller andre steder på Fyn.

 

Mangler du opbevaringsplads i flytterodet?

Udover at hjælpe med selve flytningen, kan vi tilbyde opmagasinering af dine eller din virksomheds ejendele. På vores lagerhotel kan du trygt og sikkert placere din eller din virksomheds inventar, uanset om det er opbevaring af møbler, elektronik, smykker eller noget helt andet

  

Står du overfor en flytning, så kontakt os gerne 

Vil du vide mere om vores erhvervsflytning, udlandsflytning eller flytning af klaver, kan du kontakte os direkte via telefon eller på mail.

Telefon: 62 21 12 75 

Mail: mail@svendborg-moebeltransport.dk

Her fra siden kan du også nemt indhente et uforpligtende tilbud ved at indtaste fraflytningsadresse, tilflytningsadresse, kontaktoplysninger, samt hvad og hvor meget der skal flyttes.

Vi har hovedsæde i Svendborg på Fyn, men vi kører gerne til og fra andre byer som fx Odense for at ordne din udlandsflytning, erhvervsflytning eller flytning af klaver. 

 

Svendborg Møbeltransport | Sundbrovej 46, Tåsinge | 5700 Svendborg | +45 62 21 12 75 | CVR: 17422677
Top